Trimite-ne tutorialul tau

Iti suntem la fel de recunoscatori pentru faptul ca vrei sa ne trimiti tutorialul tau precum vizitatorii nostrii.De fapt, iti suntem atat de recunoscatori incat o sa iti spunem si micile avantaje pe care le ai daca tu te decizi sa ne ajuti :Pe RoTuts.com intra lume interesata in domeniul de web design si web development, asa ca si noi suntem interesati sa le oferim cat mai mult continut care le poate fi util.De asemenea dupa cum am expus mai sus ne intereseaza si autorii care doresc sa ne ajute sa crestem.

Inainte de a trimite tutorialul asigura-te ca, nu intra in conflict cu termenii nostrii de utilizare.Ce tutoriale cautam ?

Cautam , in special, tutoriale:

Dar si alte tutoriale, cum ar fi:Cum sa formatezi tutorialul ?

Dupa cum probabil ai vazut pe paginile noastre de tutoriale , tutorialul ar trebui sa aiba o serie de pasi, fiecare avand un bloc de cod , o imagine , sau o explicatie.
Puteti scrie tutorialul intr-un document word sau notepad , il arhivati impreuna cu imaginile care le contine tutorialul ( daca exista ) si il trimiti :).
Sau puteti folosi template-ul nostru, in acest fisier veti gasi toate informatiile necesare pentru a va formata tutorialul; duplicati acest fisier si sunteti pregatit sa scrieti tutorialul.Video-Tutorial

Daca vrei sa ne trimiti un video-tutorial , atunci va rugam, trimiteti-ne link-ul de embed de pe youtube.


Video-tutorialul trebuie sa respecte urmatoarea conditie :Va multumim pentru ca ne ajutati sa facem din aceasta comunitate o sursa cat mai buna de informatii gratuite,
Echipa Rotuts.com • hint
 • hint
 • hint
 • hint
 • hint
 • hint


 • Raspunde la intrebarea din imaginea de mai jos ...  HINT : Raspunsul este din 6 litere, incepe cu r si se termina cu s  * Sunt de acord cu Termenii de utilizare ( Pe partea Autorului )

  * Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.