Termeni de utilizare


Pe partea vizitatorului

  1. Efectele si tecnicile care le vedeti/invatati in tutoriale de pe pagina noastra puteti sa le folositi cum doriti.
  2. Nu aveti dreptul sa copiati tutoriale de pe pagina noastra decat cu acordul nostru , iar in cazul in care aveti acordul nostru afisarea tutorialului pe pagina dumneavoastra trebuie insotita de un link catre pagina tutorialului pe Rotus.com si numele autorului.
  3. Textul , imaginile si tutorialul insusi detin Drepturile de Autor a celui care le-a creat , echipa rotuts.com sau un al autor care a contribuit cu totorialul .
  4. in cazul in care veti posta sau veti participa la discutiile de pe paginile de tutoriale , acceptati faptul ca avem dreptul sa stergem postul dumneavoastra ajungand ( in cazuri extreme ) la banarea Ip-ul dumneavoastra pe server , mai pe scurt , fara cuvinte vulgare si fara spam/publicitate.

Pe partea autorului de tutoriale

  1. In momentul in care ne trimiteti tutorialul , acceptati faptul ca noi putem acorda altor detinatori de web-site-uri dreptul de a putea afisa tutorialul dumneavoastra pe pagina lor , insotit nu numai de linkul catre pagina noastra ci si de numele autorului.
  2. Intelegeti si acceptati faptul ca sunteti 100% responsabil in cazul in care tutorialul trimis de dumneavoastra contine imagini sau scripti care detin Drepturi de Autor si nu permit furnizarea acestora catre public .
  3. Intelegeti si acceptati ca arhivarea si uploadarea unor fisiere posibil periculoase atat pentru serverul de hosting cat si pentru pagina noastra poate avea urmari neplacute .

Pe partea rotuts.com

  1. Echipa rotuts.com nu este responsabila pentru incalcarea Drepturilor de Autor ale imaginilor sau scriptilor folosite in tutorialele uploadate pe pagina noastra de catre autori care nu fac parte din echipa rotuts.com, nu ne asumam obligatia de a verifica daca tutorialele contin consimtamantul titularului de drepturi.